Komentář k II. kolu

03.09.2012 09:44

O víkendu se hrálo druhé kolo okresních soutěží druhé a třetí třídy.

II. třída
Černošínští „obrali" favorita z Boru o dva body, Damnov totálně selhal v Bezdružicích a rezerva Tachova překvapivě hladce porazila Hraničář. Lázně přenechaly dva body Plané a nováček ze Záchlumí zdolal Lom. Studánky, coby nováček, nestačila na zkušenější Kšice. Kostelec se konečně prosadil v koncovce a přineslo mu to tři body.

2. kolo: Bezdružice – Damnov 8:0, Černošín – Bor 0:0 (PK 3:2), Konst Lázně – Planá 3:3 (PK 2:4), Záchlumí – Lom 3:2, Tachov B – Částkov 5:2, Studánka – Kšice 0:2, Kostelec – Sulislav 3:0.


III. třída
Gólovou přestřelku viděli příznivci v Trpístech, kam zavítala halžská Čechie a odvezla si všechny body. Souboj rezerv Stříbra a Plané se nehrál, hosté se k utkání do Kladrub nedostavili. Strážští v nekompletní sestavě a zásluhou své nedisciplinovanosti přenechali tři body Lesné. Nováček z Brodu měl křest v Erpužicích. Vstřelil sice tři branky, ale inkasoval jich šest. Duel rezervy Kšic a Zadního Chodova přinesl také brankové hody a navrch ještě penaltový rozstřel, dva body získal Baník. Tradiční derby záloh Konstantinek a Bezdružic vyznělo tentokrát jasně pro domácí Lázně. Další „sousedské" derby se hrálo v Maršovkách, kam přes kopec zavítala rezerva Sparty a odjela s prázdnou.


2. kolo: Částkov B – Dl. Újezd B 3:2, Stříbro B – Planá B (nehráno, hosté se k utkání nedostavili), Stráž – Lesná 1:3, Erpužice – Brod 6:3, Kšice B – Z. Chodov 4:4 (PK 2:4), K. Lázně B – Bezdružice B 7:1, Trpísty – Halže 4:5.